Veldloop 2014

Zondag 19 oktober veldloop te Abbekerk

Wederom is er dit jaar in Abbekerk een veldloop, georganiseerd door de Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV) . Na de triatlon kunnen de sportievelingen uit onze omgeving opnieuw de hardloopschoenen tevoorschijn halen. De veldlopen van de afgelopen jaren waren een succes. Dit jaar vindt de tiende editie plaats.

De organisatie heeft weer een mooi en gevarieerd parcours bedacht. Het parcours zal wederom over wegen, fruittuinen, weilanden, parken etc. gaan. Deze veldloop is voor veel atleten een mooie training zo vlak voor het begin van het crossloopseizoen.

Men kan kiezen tussen een afstand van 4 of 8 kilometer. Aanvang: 10.30 uur (4 km); 10.40 uur (8 km). Er wordt ook een uitslag opgemaakt waar een aantal ereprijzen aan zijn verbonden. Het inschrijfgeld bedraagt  5 Euro (incl. tombola).

!!  Voor inschrijven kan op www.ijsclubalijv.nl !!

De jeugd (t/m 12 jaar) loopt 2 kilometer, start 10.00 uur. Het inschrijfgeld voor deze categorie bedraagt  2 Euro, inclusief herinnering. Opnieuw hebben we een kleuterloop (kinderen t/m 5 jaar). Hier kunnen ouder + kind samen een parcours over 1 kilometer afleggen. Inschrijfgeld is ook hier  2 Euro (incl. herinnering). De start van de kleuterloop is om 10.02 uur.

De inschrijving en prijsuitreiking vinden plaats in het “Het Nieuwe Bonte Paard”. Inschrijving kan plaats vinden vanaf 9.00 uur. De inschrijving voor de jeugd sluit om 9.45 uur en voor de volwassenen om 10.15 uur. Start en finish zijn op de parkeerplaats achter “Het Nieuwe Bonte Paard” (Dorpsstraat 54, Abbekerk). Zie ook onze website www.ijsclubalijv.nl . De uitslagen komen ook op de website.

We hopen op veel deelname van de (sportieve) inwoners uit Abbekerk, Lambertschaag en omgeving.

Info: Jan Konijn (tel. 0229-581819);

Met sportieve groeten,