Zondag 22 oktober 2017 veldloop te Abbekerk (Inschrijving is gesloten!)

Zondag 22 oktober veldloop te Abbekerk

Wederom is er dit jaar in Abbekerk een veldloop, georganiseerd door de Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV) . Na de triatlon kunnen de sportievelingen uit onze omgeving opnieuw de hardloopschoenen tevoorschijn halen. De veldlopen van de afgelopen jaren waren een succes. Dit jaar vindt de 13de editie plaats.

De organisatie heeft weer een mooi en gevarieerd parcours bedacht. Het parcours zal wederom over wegen, fruittuinen, weilanden, parken etc. gaan. Deze veldloop is voor veel atleten een mooie training zo vlak voor het begin van het crossloopseizoen.

Men kan kiezen tussen een afstand van 5 of 10 kilometer. Aanvang: 10.30 uur (5 km); 10.40 uur (10 km). Net als vorig jaar worden er bij de 10 km 2 rondes van 5 km worden gelopen Er wordt ook een uitslag opgemaakt waar een aantal ereprijzen aan zijn verbonden. Het inschrijfgeld bedraagt 6 Euro (incl. tombola). Bij aanmelding vooraf via onze website  bedraagt het inschrijfgeld 5 Euro.

De jeugd (t/m 12 jaar) loopt 2 kilometer, start 10.00 uur. Het inschrijfgeld voor deze categorie bedraagt 2 Euro, inclusief herinnering (de jeugd kan zich ook vooraf inschrijven via de website).

De inschrijving en prijsuitreiking vinden plaats in de achterzaal van het “Het Nieuwe Bonte Paard”. Inschrijving kan plaats vinden vanaf 9.00 uur. De inschrijving voor de jeugd sluit om 9.45 uur en voor de volwassenen om 10.15 uur. Start en finish zijn op de parkeerplaats achter “Het Nieuwe Bonte Paard” (Dorpsstraat 54, Abbekerk). De uitslagen komen ook op de website.

Voor meer informatie klik hier

Voorinschrijving is gesloten