Veldloop 2013

Zondag 20 oktober veldloop te Abbekerk

Lees alle info voor de veldloop 2013.

 

Zondag 20 oktober veldloop te Abbekerk

Wederom is er dit jaar in Abbekerk een veldloop, georganiseerd door de Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV) . Na de triatlon kunnen de sportievelingen uit onze omgeving opnieuw de hardloopschoenen tevoorschijn halen. De veldlopen van de afgelopen jaren waren een succes, daarom heeft ALIJV besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Dit jaar vindt de negende editie plaats.

De organisatie heeft weer een mooi en gevarieerd parcours bedacht. Het parcours zal wederom over wegen, fruittuinen, weilanden, parken etc. gaan. Deze veldloop is voor veel atleten een mooie training zo vlak voor het begin van het crossloopseizoen.

Men kan kiezen tussen een afstand van 4 of 8 kilometer. Aanvang: 10.30 uur (4 km);
10.40 uur (8 km)
. Er wordt ook een uitslag opgemaakt waar een aantal ereprijzen aan zijn verbonden. Het inschrijfgeld bedraagt  5 Euro (incl. tombola).

De jeugd (t/m 12 jaar) loopt 2 kilometer, start 10.00 uur. Het inschrijfgeld voor deze categorie bedraagt  2 Euro, inclusief herinnering. Opnieuw hebben we een kleuterloop (kinderen t/m 5 jaar). Hier kunnen ouder + kind samen een parcours over 1 kilometer afleggen. Inschrijfgeld is ook hier  2 Euro (incl. herinnering). De start van de kleuterloop is om 10.02 uur.

De inschrijving en prijsuitreiking vinden plaats in het Dorpshuis van Abbekerk (Burg. Kromplein 6). Inschrijving kan plaats vinden vanaf 9.00 uur. Start en finish zijn op de parkeerplaats achter “Het Bonte Paard” (Dorpsstraat 54, Abbekerk).

De uitslagen komen ook op de website.

We hopen op veel deelname van de (sportieve) inwoners uit West-Friesland.

Info: Jan Konijn (tel. 0229-581819); Klaas Beets (0229-582657)

Met sportieve groeten,

Bestuur ALIJV